Milko Dorstijn (Reaal):

"Ik heb Lisette ervaren als een PA die totaal ontzorgt. Lisette pakt alles op en is proactief. Ze is naast een professionele PA ook een fijne collega en een echte teamspeler! Lisette waakt niet alleen over de zakelijke agenda maar wijst ook op het houden van ruimte in de privé agenda. Al met al een super PA!"


Martijn Steffers (Reaal):

Unieke professional

"Lisette is een unieke professional met een hele prettige persoonlijkheid die niet alleen zorgt dat alle taken snel en kwalitatief uitgevoerd zijn, maar in de vijf jaar dat ik het genoegen had om met haar te werken, continu blijft verrassen door steeds stappen extra te zetten met als doel het organisatie onderdeel gesmeerd te laten functioneren. En ondanks het gegeven dat we, vanwege de aard van de werkzaamheden, het merendeel van de tijd op afstand werkten, had Lisette een hoge gunfactor bij zowel collega's als klanten"


Evelien Hellenthal (Turner)

"Wat ik supergoed vind aan jou:

Altijd beschikbaar, al werk je niet 100% van je tijd voor Turner. En als ik je niet direct te pakken krijg bel of mail je heel snel terug.

Betrouwbaar: als iets bij jou wordt neergelegd kun je er op vertrouwen dat het gebeurt. Geen omkijken meer naar.

Echt onderdeel van het team: je bent misschien geen adviseur zoals wij, maar je past echt erbij en hoort erbij. Met uitjes ben je er altijd bij (vaak tot later dan ik) en je bent ook qua persoonlijkheid gewoon heel sociaal en gezellig en zoekt verbinding. Je weet hoe het werkt. En dat afspraken soms verschoven, gecancelled en herpland (moeten) worden en doet daar ook niet moeilijk over. Je maakt het wel weer passend. Uiteraard in overleg waar nodig. Je denkt actief mee en vooruit: als ik A vraag, check je of ik niet B ook nodig heb. Vaak is dat zo maar had ik daar zelf nog niet aan gedacht"


Daniella van Galen (Daniellawerkt)

Lisette is een harde werker. Ze kan veel werk aan en heeft goed overzicht. Agendabeheer is bij haar in goede handen. Ik heb Lisette leren kennen als een aardige en vriendelijke collega. Ze is heel betrokken. Lisette is bekend met de relevante programma’s en tools. Ik vond het heel fijn om met Lisette samen te werken.